Alleen voor het beste hypotheek en verzekeringsadvies kom je naar Hypoteeuw!!

Wonen Totaalpakket

Hoe meer diensten je afneemt, hoe hoger de besparing! De totale besparing kan oplopen tot maar liefst € 2.500,-!

Je droomhuis op het oog? Vaak komt daar de aankoop en/of verkoop van jouw huidige huis bij kijken, maar natuurlijk ook andere zaken zoals een hypotheekgesprek. Daarnaast zijn er veel verschillende aanvullende zaken die jij moet regelen zoals een energielabel, bouwkundige keuring en de notaris bij de overdracht.

 

De makelaars van Den Rooijen & Van Herk Makelaardij en de financieel adviseurs van Hypoteeuw slaan de handen in één en regelen het totaalpakket voor jou.

 

Adresgegevens:

Hypoteeuw
Curieweg 18
3208 KJ SPIJKENISSE     0181-611220

Door de nauwe samenwerking tussen makelaars van Den Rooijen & Van Herk en de financieel adviseurs van Hypoteeuw hebben wij een aantrekkelijke actie voor jou!

De makelaars van Den Rooijen & Van Herk Makelaardij gaan altijd de onderhandeling aan en streven naar de best mogelijke deal voor onze klant. ‘De beste deal begint bij een courtage wat bij jou past en eindigt met de beste verkoop/aankoopprijs’.

Daarnaast zoek je een scherpe hypotheekdeal. De financieel adviseurs bij Hypoteeuw zijn 100% onafhankelijk en werken samen met meer dan 50 geldverstrekkers. Er is dus altijd een scherpe deal voor jou en jouw situatie.

Mocht je naast de verkoopopdracht ook onze hulp en expertise inschakelen voor de aankoop van een nieuwe bestaande woning of nieuwbouwwoning en/of advies over het afsluiten van een hypotheek met bijbehorende verzekeringen? Maak je gebruik van meerdere diensten?

Hoe meer diensten je afneemt, hoe hoger de besparing! De totale besparing kan oplopen tot maar liefst € 2.500,–! 

LET OP!! DEZE ACTIE LOOPT TOT 15-05-2023!!