Hypotheken

Uw droomhuis op het oog? Wilt u extra aflossen of wilt u uw hypotheek oversluiten? Bij Hypoteeuw kunt u met al uw hypotheek vraagstukken terecht. Wij laten zien dat hypotheekadvies niet zo moeilijk hoeft te zijn!

 

Het afsluiten van de hypotheek voor uw woning is een serieuze aangelegenheid. Bij Hypoteeuw krijgt u een berekening van uw (maximale) hypotheeksom inclusief de maandelijkse lasten met aansluitend het beste advies. Wij helpen u de juiste financiering te kiezen. Een scherpe rente én de meest efficiënte constructie is hierbij uitgangspunt. Wij zijn niet gebonden aan een hypotheekverstrekker en kunnen daarom altijd voor u de beste hypotheekkeuze maken. Daarnaast begeleiden wij u gedurende het gehele proces zodat u alle lastige zaken aan ons kan over laten waardoor u zich kan bezighouden met de leuke zaken van een nieuwe woning.

 

Laat ons u adviseren en ervaar het verschil!

 

Onze uitgangspunten zijn financiële rust en zekerheid, nu en in de toekomst. Bij veel gezinnen is de hypotheek de grootste maandelijkse uitgave. Dus als er iets verandert in de financiële situatie van het gezin dan kunnen de gevolgen voor de betaalbaarheid van de hypotheek ook groot zijn.

We vinden het daarbij essentieel dat onze klanten een optimale vermogensopbouw op de langere termijn combineren met het beschikbaar hebben van een financiële buffer op de korte termijn.

 

Al uw hypotheekvragen beantwoord

Wij begrijpen dat een hypotheek veel vragen bij u oproept. Onze erkende hypotheekadviseurs hebben antwoord op al uw hypotheekvragen zoals:

  • Welke hypotheekvorm past het best bij mij?
  • Is het verstandig om extra af te lossen op mijn hypotheek?
  • Wat gebeurt er met mijn restschuld als ik ga verhuizen?
  • Mijn rentevaste periode loopt binnenkort af, wat nu?
  • Wanneer kom ik in aanmerking voor een hypotheek met NHG?
  • Welke mogelijkheden zijn er om een verbouwing te financieren?
  • Is de hypotheek voor een tweede huis aftrekbaar?
  • Kom ik in aanmerking voor een lagere rente?

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs. Zij nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden.

 

Hoe staat u er straks voor?

Voor onafhankelijk en persoonlijk hypotheek advies kunt u bij ons terecht. Indien u dit wenst gaan we verder dan de hypotheek alleen. U krijgt een goed en duidelijk overzicht van hoe u er financieel voor staat. In deze planning staat uw inkomen bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid in verhouding tot uw (hypotheek) lasten centraal. Daarnaast kijken wij ook naar uw pensioensituatie en hoe u verzekerd bent.

 

Het spreekt voor zich dat Hypoteeuw vertrouwelijk met uw gegevens omgaat. Hiervoor hebben wij een privacyverklaring opgesteld.