Wie zijn wij

Hypoteeuw is sinds juli 2007 werkzaam in Spijkenisse en heeft sindsdien een leuk trouw klantenbestand opgebouwd waaruit veel mond tot mond reclame uit voortvloeit en menig hypotheek naar tevredenheid is afgesloten. U kunt bij Hypoteeuw advies krijgen over hypotheken, verzekeringen, en kredieten. Alle kennis, papieren en vergunningen welke nodig zijn om een goed advies te kunnen geven zijn aanwezig. 

Wij willen u helpen zoals wij zelf graag geholpen zouden willen worden. Aandacht voor uw wensen, en tijd voor uw vragen. Er komen namelijk veel zaken kijken bij het kopen van een huis, het verzekeren van uw spullen of het financieren van, bijvoorbeeld een auto. Dit is de reden dat wij graag met onze klanten (en nieuwe relaties) in gesprek gaan.

Met de laagste rente, premies, en onze onafhankelijkheid willen wij u niet overtuigen. Deze zaken zijn vanzelfsprekend. Als u een eerlijk en duidelijk advies wilt, zonder haken en ogen en zonder alle praatjes eromheen, dan zit u bij ons goed. 

Over onze werkwijze en beloning omtrent hypotheken en andere complexe producten zijn we graag duidelijk: wij werken uitsluitend in opdracht van u!!  Wij zijn niet gebonden aan welke geldverstrekker of verzekeraar dan ook. Dit heeft als voordeel dat we volstrekt onafhankelijk adviseren en u altijd verzekerd bent van het beste advies. Dit alles staat vermeld in een wettelijk verplicht gesteld dienstverleningsdocument en in onze eigen dienstenwijzers.

 

Andy, adviseur.

  • Hypotheken, verzekeringen particulier, verzekeringen zakelijk, kredieten 

 

Ronald, adviseur.

  • Hypotheken, verzekeringen particulier,  verzekeringen zakelijk, kredieten

 

Silvana, adviseur.

  • Verzekeringen particulieren,  administratie

 

Kimberly, adviseur.

  • Verzekeringen particulieren, verzekeringen zakelijk,  administratie